Fredrik Jensen

Trubadur

Fredrik "Freddie" Jensen har spilt 15 år aktivt i bransjen og har bred erfaring på scenen i alt fra pub-spilling, jam-sessions, festivaler, private fester, brylluper og bursdags-arrangementer.
I kjent blues og rock stil men med gode drypp av country-rock og kjente pop-låter underholder han til langt ut i de små timer og inspirerer danselyst til de fleste.
Dette multi-talentet vil du ikke gå glipp av med trillende gode gitar-soloer, munnspill-brekk, saksofon og piano spilling.

Eivind Karlsen

Singing Songwriter / Trubadurer

Eivind Karlsen er den du absolutt vil leie inn på puben/bursdagen/ bryllupet som trubadur.
Du vil ha ham i selskapet du har om det er rundt tall du fyller, bryllup eller sommerfesten med jobben. Eivind Karlsen spiller gitar. Han stiller med alt av utstyr som han trenger selv og spiller forskjellige låter som passer bra for en god fest. Han tar også oppdrag i spesielle anledninger med spesielle sanger, som for eksempel i bryllup osv.. Eivind Karlsen har mange år bak gitaren og en fantastisk stemme.
Mars 2019 slapp han sin første singel "Gammel Kassett" som kan høres på Spotify og iTunes etc.. Etter mars 2019 har han sluppet flere låter som du også kan høre på dine streaming tjenester.

Ove Støylen

Trubadur

Ove Støylen bor i Froland og ble kjent for publikum i 2003 da hans første album; Dusty Boots kom ut. Ove skriver alle låtene på albumene sine selv og har turnert rundt i hele Norges land med bandet sitt. Han har spilt rundt på alle countryfestivaler i inn og utland i Europa.
I mange år var han med i prosjektet The European Highwaymen og det resulterte i albumet Spinning som ble godt mottatt av kritikerne. Da spilte de i Nashville og turnerte senere på kulturhus her hjemme.
De siste årene har Støylen spilt mer og mer up-tempo crossover-country som fenger feststemte og danseglade pubgjester.
Nå formidler Ove festmusikk på norsk sammen med moderne country som Keith Urban og Chris Stapleton. Hellbillies og norske slagere fra 80-tallet skaper liv på gulvet.
Målet for kvelden er absolutt et proppfullt dansegulv med hoppende glade mennesker i impulsiv allsang. Det finnes ikke noe gøyere enn å få det til, forteller Støylen.
Ove begynte med å spille trompet i Åmli musikkorps og siden ble det gitar og sang. Han reiste til USA som 17 åring og gikk på High School i midtvesten. Der ble det masse skolekor og klassisk sang. Vel tilbake i Norge, ble det musikklinjen i Kristiansand, var musikkgeneral for hele rødrussen i sørlandsbyen og sang tenor i Kristiansand Operakor i 2 år.
Han flyttet til Vestlandet i 1990 og spilte keyboard i blues/ rock bandet New Sound Band i et par år.
Siden dannet han et nytt band i Kristiansand igjen som kalte seg først The Ponytails (alle hadde hestehale😊) og siden The Sverre Band. Her spilte de både pop og rock og litt country. De var et fast innslag på puben Leopold i byen.
Så ble det et opphold på Lanzarote som hotellmusiker en vinter.
I 2003 kom en sponsor og ville finansierte en plateinnspilling på Ove Støylen som singer/songwriter. Det resulterte i platekontrakt med Kultur og Spetakkel i Kristiansand og uttrykket ble vassekte country med egne tekster og de beste musikerne som kunne oppdrives i Norge i sjangeren. Han ble tidlig kjent som Norges Alan Jackson.
Debutplaten Dusty Boots ble fulgt opp med It’s about time albumet to år etter.
Det ble etter hvert TV2 opptredener og countryradioer over hele verden spilte musikken hans.
Ove Støylen spiller mye med backingtracks for å få full fart på dansegulvet, men i den rette anledningen kan det bli full produksjon med hans tidligere faste band hvis man ønsker det.

Arly Karlsen

Country Redneck Edition

Bestill Country-Outlaw Fest "Redneck Edition" show med Arly Karlsen.

Arly Karlsen har lang fartstid som artist og har sunget sammen med mange kjente storheter og med utallige band verden over opp gjennom tidene. Hvem husker ikke Western Swingers på 80 tallet som oppnådde flere gullplater.

Arly Karlsen kan bookes som Trubadur alene eller med fult Band.

G.Thomas

Country Artist

G.Thomas kommer i mange innpakninger, og har stor fartstid innen Country sjangeren
Han har lang farts tid både i Norge og USA, å representer alt fra det tradisjonelle Country og til Outlaw Country.

En profesjonell artist i ̈Country music ̈ !
G.Thomas begynte sin profesjonelle karriere som pub artist på Tyholmen kro i Arendal i 1982 . Med sine 36 års erfaring som turnerende fulltids Country artist, fremstår han i dag som en av de mest erfarne artistene innen sin sjanger i Norge. Han blir beskrevet som en legende i sitt slag i norsk/skandinavisk sammenheng. Også kjent fra konserter i bl.a Tyskland, Spania, Holland, England m.fl. Han markerte jubileet sitt i April 2017 med masse innbudte gjester og et storslagent show i Arendal Kulturhus.
I 2014 , i forbindelse med sitt 30 årsjubileum som plateartist, ga han ut sitt 11te solo album. Hey Hey Hey Good Morning omhandler store deler av G.Thomas`s liv og hendelser. Alle låter originale, signert G.Thomas selv og hans medskribenter. Platen har fått flotte kritikker av media og publikum og singelen Hey Hey Hey Good Morning spilles titt og ofte på radiostasjoner rundt i skandinavia og Europa. 4 nye låter ble spillt inn i 2017 og ligger som streaming og nedlastning på Spotify og Itunes, sammen med flere av hans album.
G.Thomas ( eller gunnar Thommesen som han heter ) er født og oppvokst i Bodø. Reiste ut i verden som 20 åring, gikk på teknisk fagskole i USA og er nå bosatt i Froland utenfor Arendal, hvor han har sin base, skriver låter og øver inn nytt låtmateriale til kommende plater og konsert prosjekter. Hans besøk i countrymusikkens hjemland NASHVILLE, har vært mange ( 35 ). Der har han knyttet mange kontakter og også gjort konserter.

G.Thomas - m/ band, trio, og duo
Honky-Tonk Tornadoes - m/ G.Thomas og Steff Nevers
The European Highwaymen - m/ G.Thomas, Arly Karlsen og Steffen Jackobsen.
From Hank To Waylon - Outlaw prosjekt med G.Thomas + band + eventuelt gjester.

Knut & Svein Åge

Duo

Knut og Svein Åge spiller festglad musikk for en hver anledning!
De spiller begge to i bandet Bootlegs, men tar på seg litt duo jobb på si!
Knut spiller kassegitar og synger! Svein Åge spiller el-gitar og synger han også!
De spiller allsidig musikk og tar gjerne sanger på sparket!

Big-B

Countryartist

Bjørn Vidar Amdal eller bedre kjent som Big-B er en (singer/songwriter) countrysanger av rang, og godt kjent inne countrymiljøet.
Big-B har 32 års fartstid innen countrymusikken, og har underholdt på de fleste uteplasser
helt fra Haugesund i vest, til Våler i Solør i nord-øst.
Han opptrer både som Big-B One Man Country Trubadur, og som Big-B m/Band.
På repertoaret finnes classic countrymusikk fra 70-80-90-tallet av blant annet artister som Alan Jackson, Garth Brooks, Toby Keith og Hank Williams for å nevne noen.

I 2008 kom debutalbumet (Best Mistake) 2011. (All Fire Up) samme år (The Toby Keith Tribute)
og i 2014 kom (Choices) som foreløpig er Big-B´s nyeste album. Sommeren 2019 spiller han på Sørlandets Countryfestival Evje, Norsk Countrytreff på Breim og Lofoten Countryfestival.

Referanselista er lang og du kan få den tilsendt på forespørsel, men nevner likevel:
Seljord Countryfestival
Skjåk Countryfestival
Ose Countryfestival
Trandal Countryfestival
Revsnesfestivalen. Byglandsfjord
Rosfjord Beach Party. Lyngdal
Country & Roots Cruice (Oslo - Kiel)
Countryvenner (Klubb) i (DK)
Løkken Klit Familiecamp. (DK)
BNO "Country Club" (DK)
Albertinelund Familiecamp. (DK)
En lang rekke puber i fra Munkekjelleren i Haugesund til Lindesneshallen (Support for Vassendgutane) til Gamle Riggen Stathelle i Bamble.

Bootlegs

Country band

Bootlegs er et band på fem personer som spiller musikk med inspirasjon fra country sjangeren!
Vi spiller både selvskreven musikk på Vest Telemarks dialekt og covrer kjente artister som feks. Merle Haggard, Shania Twain, Travis Tritt, Blackberry Smoke, Zac Brown Band, og flere.

De som representerer Bootlegs er:
Knut Bjorvatn Rinden - Vokal og kassegitar
Linda Vehusheia Larsen - Vokal
Roy Harald Johansen - Bass
Svein Åge Lauvrak - El-gitar og vokal
Leif Helge Alvestad - Trommer

De har for øyeblikket ute et par sanger på Spotify, iTunes o.l. men det er planer om flere innspillinger på nyåret!

Rune Sanden

Live Band

Rune Sanden fra Treungen i Vest-Telemark gav våren 2016 ut to nye singler på Treungendialekt, til strålende respons fra publikum.

Rune Sanden, tidligere kjent fra Modesty, går nå solo og bytter ut engelske tekster til fordel for norske. Både musikalsk og ikke minst tekstlig har dette vært et sprang i riktig retning. Musikken og tekstene får mer særpreg på dialekt. De varierer i fra det vakre og såre, til det drivende og melodiøse med tekster som de fleste kan kjenne seg igjen i. Sjangermessig beveger Sanden seg i den gitarbaserte pop/rock verden, men med element av norske folketoner. Rune Sanden har spilt på de største festivalene i Telemark, som bl.a. Treungenfestivalen, Kartfestivalen, Viser ved kanalen, Sluserock og Rjukan rockfestival, og han har også spilt for et fullsatt Rockefeller, på Smuget og Sentrum scene og for 15.000 publikummere i Spikersuppa i Oslo. Nytt album vil være klart våren 2017 og vi gleder oss stort til fortsettelsen.

-------------------------------------------------------------------------
«Vårens vakraste eventyr! Eit særs godt handverk av Rune Sanden. Dette er rett og slett balsam for sjela. Let att augene og nyt!»
Sitat Merethe Jørgensdottir Reinskås.
-------------------------------------------------------------------------

Jona & Jones

Jonathan Wroldsen og Jonatan Gomes fra Grenland utgjør pop-duoen Jona & Jones.
Med låter som "Gull i munn" og "Innertier" viser de at de er klare for å ta norge med storm.
Med bakrund i andre prosjekter fant dem ut at de ønsket å lage låter som kunne sette Norge i godt humør.
Snart akutelle med sin tredje singel..... "ai ai papito" er de klare for konsertsommer i Norge.

Souljazz

Dj Souljazz aka Odd Arild Lilleaas bringer sexy og funky housemusikk til ditt arrangement. Han spiller musikk som passer bra for det voksne utested, 20 års sted, lounge el.

Det er derimot ingen grunn til å la danseskoene ligge hjemme. Dj Souljazz har mange år bak seg som Dj, og listen med stedene han har spilt på er lang.

Marco Chili

Partymusikk

Marius Presthaug er en artist som er glad i musikk, fest og humor. Han har rappet i 8 år men gikk mer og mer over til allsang. Han digger catchy låter og tekster som er utenom det vanelige. Har jobbet sammen med Freddy Kalas, Morgan Sulele og G-senz. Han elsker sterk mat og sterke drinker, sier aldri nei til en fest! Han liker å se seg selv som en Don Juan og er ikke redd for å feile. Ellers så ser folk på han som en glad laks som gir alt av seg selv og musikken. Et internt motto som han har hvis ting går galt er "kjekk, det går bra"!

Chim

Chim - Artist

Mannen bak artistnavnet CHIM er 27 år gamle Joachim Thorkildsen. Joachim har rappet siden han var 15 år gammel, og entret den gang rapscenen med tung rap. Etter hvert ønsker imidlertid CHIM å utforske en mer mainstream side av rappen. Denne overgangen har bydd på nye utfordringer og større muligheter for den sultne artisten.

CHIM rapper nå på norsk og har allerede opparbeidet seg et solid nettverk av samarbeidspartnere og støttespillere. Han har nemlig laget låter med en rekker kjente artister og produsenter som Atle Pettersen, Thomas Pedersen (Cir.Cuz) og Martin Bjerke (7 days in Alaska).

CHIM begynner å bli en erfaren performer da han har spilt konserter med flere av landets største artister rundt om i hele Norge. Det kan f.eks nevnes at han har vært på Se og Hørs sommerturne, spilt live på God Morgen Norge, spilt på Kragerø Live Festivalen, Treungenfestivalen, og spredt god stemning på mange russearrangementer. Han har også spilt på Byfest i Kragerø, Gatefesten til Wrightegaarden og utesteder rundt om i hele landet.

MELUDO

Volum Event og Booking artist Meludo

Meludo - Artist

Meludo bestående av Robert Eliassen og Dag Alexander Røed. Gruppa ble startet i 2015, og allerede samme året startet de et samarbeid med Universal Music Group.

De har på kort tid sikret seg sekssifrede streamingtall på musikktjenesten Spotify, og har flere titalls konserter og spillejobber bak seg. De har tidligere spilt med både Admiral P, Cir.Cuz, Broiler, Robin & Bugge, Paperboys, Madcon og mange flere - og er kjent for sine energiske opptredener på scenen.

De er for tiden aktuelle med singelen "Mitt Fjes" sammen med Chris Baco.

Laila Hansen

Country Artist

Laila Hansen er en countryartist fra Eydehavn et tettsted øst for Arendal.
Vokste opp med sang og musikk og en far som spilte på de fleste instrumenter. 10 år gammel opptrådte hun offentlig på et Røde kors arrangement på hjemstedet. Senere i ungdommen opptrådte hun litt med Sørlandstrubaduren Knutta, drev også aktivt med friidrett i ungdomsårene noe som tok mesteparten av hennes tid. Kom tilbake til musikken i voksen alder og det var spesielt countrymusikk som stod hennes hjerte nærmest. I den fant hun sjangere fra pop,rock, jazz og den tradisjonelle.
I 2004 kom debutalbumet Never Again, et album som ble godt tatt imot og hun fikk straks etter utgivelsen spille jobb på Countryfestivalen på Breim.
I perioden etter dette ble det en rekke jobber rundt i Norge.
I 2013 tok hun det store steget og reiste til Nashville og spilte inn sin andre cd, denne ble utgitt i 2015 med tittelen From Nashville With Love. På denne finnes noen av Amerikas beste musikere.
Hun opptrer på utesteder fra Haugesund i vest til Svenskegrensen i øst, liker også å underholde på institusjoner og gamlehjem.
Har også opptrådd på Svalbard, Tyrkia, Danmark, i Spania på fastlandet og seks vintre på Gran Canaria, Sørlandets countryfestival og festivalen Sommernatt i Froland.
Opptrer som trubadur, men har også hatt en rekke jobber med band. Har vert oppvarming for Vassendgutane og Rotløs.

På repertoaret finnes countrymusikk av alle sjangere av blant annet artister som Loretta Lynn, Patsy Cline, Heather Myles, George Strait, Merle Haggard, Keith Urban og noen Norske country artister. Med sin kraftige stemme behersker hun sanger fra de fleste artister, både kvinnelige og mannlige.