Villmarkstur

Team Building på et nytt nivå...

Villmarkscamp.
En villmarksopplevelse for alle!
Har ditt team lyst på en utfordring?
Vi tilbyr 3 dager med varierte aktiviteter som vil styrke samhold, bygge relasjoner og utfordre hver enkelt.
Gruppen skal orientere seg i kulturlandskap, teste sine skyteferdigheter, måle sin utholdenhet og oppleve norsk natur på sitt beste!
Dette er en opplevelse for alle og vi skreddersyr opplegg etter behov.

Kontakt oss

Firmafest

Bilde av champange på firmafest - Volum Firmafest Arrangement

Sommerfest?

Skal du ha firmafest?
Da kan vi skreddersy en pakke for deg, så du får den firmafesten du drømmer om. Alt i fra utstyr, aktiviteter og hvor den skal være. Vi har gode avtaler med "firmahytter" eller lokaler for din firmafest.
Det eneste du gjør er å fortelle om hva du ønsker å ser for deg, budsjett og så kan du lene deg tilbake og kose deg på festen.

Kontakt oss

Festival / Konsert

Arrangør

Trenger du hjelp til å arrangere konsert, har vi god erfaring med dette, og ikke minst gode samarbeidspartnere og riktige folk å ha med på laget.

Vi kan ordne alt i fra rådgivning/konsulent til og fikse alt for ditt arrangement. Vi har gode avtaler med våre samarbeidspartnere på medic, vakthold, leie av utstyr osv.

Vi fikser alt til din festival. Se også på utleie delen vår der vi har utstyret du trenger.

Kontakt oss

Utdrikkningslag

Utdrikningslag - Fest på strand med Volum

Aktiviteter - Utdrikningslag - Best man - Forlover

Skal du arrangere utdrikningslag? - Da kan vi skreddersy en pakke for deg, med aktiviteter og ablegøyer på dagen og fest på kvelden!
Vi ordner alt, hvor dere vil ha festen og kommer med forslag til hva dere kan gjøre. Er du BEST MAN, BE THE BEST MAN og ta kontakt med Volum for at din beste kompis får sin siste fest før lenkene settes på.

Kontakt oss

Team Building

Lag et godt arbeidsmiljø

Volum Event og Artist Booking arrangere Team Building der alle kan være med, Alt i fra turer, Naturopplevelser, overnatting, transport og aktiviteter. Vi jobber med firmaer for å få hver team Building tur til og bli unik. Noe de ansatte ikke glemmer når mandagen kommer og nye arbeidsoppgaver står for tur. Styrk din bedrift med og ha en Team Buildings tur med Volum Event & Artist Booking

Bryllup

Bilde av brud på i bryllup med Volum Event

Skal du gifte deg?

Hvordan er ditt drømmebryllup?
Ta kontakt for hjelp. Vi har mye utstyr som telt, lys, lyssetting, DJ, artister som vil gjøre din drømme dag virkelig. Vi har også solo artister til kirken.

Kontakt oss

Russefest/Russetreff

Russtreff med Volum Event og Artist Booking

Arrangør

Skal du arrangere russefest/russetreff er det mye og tenke på.
Russen skal være fornøyd.
Kommunen og politi skal være fornøyd.
Festen skal være århundres happening.
Vi hjelper deg med dette og har artister og Dj-er som ønsker og spille på ditt russetreff. Vi har utstyr som du kan leie, fra sanitær, scene, lyd, lys osv. Vi har gode avtaler med vaktselskap som kan holde orden på det som trengs.

Kontakt oss

Julebord

Skål med ølglass på julebord Arrangment med Volum Event og artist booking

Julebordet firmaet ditt fortjener

Er tiden inne for julebord?
Da kan vi skreddersy en pakke for deg, så du får det julebordet dine ansatte fortjener. Alt i fra utstyr, aktiviteter og hvor det skal holdes. Vi har gode avtaler med "firmahytter" eller lokaler for ditt julebord. Vil du ha julebordet i for eks kantina på arbeidsplassen, kan vi rigge i stand årets julebord på din arbeidsplass.
Det eneste du gjør er å fortelle om hva du ønsker å ser for deg, budsjett og så kan du lene deg tilbake og kose deg på julebordet

Kontakt oss