Arly Karlsen & sons

Country Redneck Edition

Bestill Country-Outlaw Fest "Redneck Edition" show med Arly og sine 2 sønner Martin og Kim-Arly og nå også med Hawk Christensen!

Arly Karlsen & Sons har komponert og innspilt det meste av sang og musikk, inkludert kjenningsmelodien, til realty-serien "Norske Rednecks", som sendes på TV Max.
De har også vært hoved livebandet på konsert arrangementer og deltatt sammen med Redneckgjengen under innspillingene til serien de siste 3 år.

Arly Karlsen har lang fartstid som artist og har sunget sammen med mange kjente storheter og med utallige band verden over opp gjennom tidene. Hvem husker ikke Western Swingers på 80 tallet som oppnådde flere gullplater. Det blir garrantert gjennhør av "Trailerjenta"

Arly Karlsen & Sons ble etablert i 2012 og har turnert siden den gang med sitt show, både nasjonalt og internasjonalt.
Arlys sønner, Martin Karlsen på trommer, og Kim-Arly Karlsen på bass, har vist en fremragende tolkning av Arly´s musikk samt vært med på å utvikle bandet videre og gitt musikken en dimensjon som er unik.
Begge sønnene har lang fartstid innen flere musikk-sjangere, men Country & Roots musikken har blitt en stor del av deres repertoar.
I den senere tid har Hawk Christensen kommet inn i bandet, kjent for sitt outlaw-show med heftig gitar-briljering.

Big-B

Country Artist

Bjørn Vidar Amdal eller bedre kjent som Big-B er en (singer/songwriter) countrysanger av rang, og godt kjent inne country miljøet.
Big-B har 32 års fartstid innen countrymusikken, og har underholdt på de fleste uteplasser
helt fra Haugesund i Vest, til Våler i Solør i Nord-Øst.
Han opptrer både som Big-B One Man Country Trubadur, og som Big-B m/Band.
På repertoaret finnes classic countrymusikk fra 70-80-90 tallet av blant annet artister som Alan Jackson, Garth Brooks, Toby Keith og Hank Williams for å nevne noen.

I 2008 kom debutalbumet (Best Mistake) 2011. (All Fire Up) samme år (The Toby Keith Tribute)
og i 2014 kom (Choices) som foreløpig er Big-B´s nyeste album. Det er planer om ett (The Best Of Big-B) på nyåret 2018 men en ny selvskrevet sang på.

Referanselista er lang og du kan få den tilsendt på forespørsel, men nevner allikevel: Seljord Countryfestival
Skjåk Countryfestival
Ose Countryfestival
Trandal Countryfestival
Revsnesfestivalen. Byglandsfjord
Rosfjord Beach Party. Lyngdal
Country & Roots Cruice (Oslo - Kiel)
Countryvenner (Klubb) i (DK)
Løkken Klit Familiecamp. (DK)
BNO "Country Club" (DK)
Albertinelund Familiecamp. (DK)
En lang rekke puber i fra Munkekjelleren i Haugesund til Lindesneshallen (Support for Vassendgutane) til Gamle Riggen Statelle i Bamble

Bootlegs

Country band

Bootlegs er et band på fem personer som spiller musikk med inspirasjon fra country sjangeren!
Vi spiller både selvskreven musikk på Vest Telemarks dialekt og covrer kjente artister som feks. Merle Haggard, Shania Twain, Travis Tritt, Blackberry Smoke, Zac Brown Band, og flere.

De som representerer Bootlegs er:
Knut Bjorvatn Rinden - Vokal og kassegitar
Linda Vehusheia Larsen - Vokal
Roy Harald Johansen - Bass
Svein Åge Lauvrak - El-gitar og vokal
Leif Helge Alvestad - Trommer

De har for øyeblikket ute et par sanger på Spotify, iTunes o.l. men det er planer om flere innspillinger på nyåret!

Eivind Karlsen

Trubadurer

Eivind Karlsen er den du absolutt vil leie inn på pubben som trubadurer.
Du vil ha han i selskapet du har om det er rundt tall du fyller, bryllup eller sommerfesten med jobben. Eivind Karlsen spiller gitar. Han stiller med alt av utstyr som de trenger selv og spiller forskjellige låter som passer bra for en god fest. Han tar også oppdrag i spesielle anledninger med spesielle sanger, som for eksempel i bryllup osv. Eivind Karlsen har mange år bak gitaren og en fantastisk stemme som man får frysninger på ryggen av på de rette sangene.

Knut & Svein Åge

Duo

Knut og Svein Åge spiller festglad musikk for en hver anledning!
De spiller begge to i bandet Bootlegs, men tar på seg litt duo jobb på si!
Knut spiller kassegitar og synger! Svein Åge spiller el-gitar og synger han også!
De spiller allsidig musikk og tar gjerne sanger på sparket!

Rune Sanden

Live Band

Rune Sanden fra Treungen i Vest-Telemark gav våren 2016 ut to nye singler på Treungendialekt, til strålende respons fra publikum.

Rune Sanden, tidligere kjent fra Modesty, går nå solo og bytter ut engelske tekster til fordel for norske. Både musikalsk og ikke minst tekstlig har dette vært et sprang i riktig retning. Musikken og tekstene får mer særpreg på dialekt. De varierer i fra det vakre og såre, til det drivende og melodiøse med tekster som de fleste kan kjenne seg igjen i. Sjangermessig beveger Sanden seg i den gitarbaserte pop/rock verden, men med element av norske folketoner. Rune Sanden har spilt på de største festivalene i Telemark, som bl.a. Treungenfestivalen, Kartfestivalen, Viser ved kanalen, Sluserock og Rjukan rockfestival, og han har også spilt for et fullsatt Rockefeller, på Smuget og Sentrum scene og for 15.000 publikummere i Spikersuppa i Oslo. Nytt album vil være klart våren 2017 og vi gleder oss stort til fortsettelsen.

-------------------------------------------------------------------------
«Vårens vakraste eventyr! Eit særs godt handverk av Rune Sanden. Dette er rett og slett balsam for sjela. Let att augene og nyt!»
Sitat Merethe Jørgensdottir Reinskås.
-------------------------------------------------------------------------

Jona & Jones

Jonathan Wroldsen og Jonatan Gomes fra Grenland utgjør pop-duoen Jona & Jones.
Med låter som "Gull i munn" og "Innertier" viser de at de er klare for å ta norge med storm.
Med bakrund i andre prosjekter fant dem ut at de ønsket å lage låter som kunne sette Norge i godt humør.
Snart akutelle med sin tredje singel..... "ai ai papito" er de klare for konsertsommer i Norge.

MELUDO

Volum Event og Booking artist Meludo

Meludo - Artist

Meludo bestående av Robert Eliassen og Dag Alexander Røed. Gruppa ble startet i 2015, og allerede samme året startet de et samarbeid med Universal Music Group.

De har på kort tid sikret seg sekssifrede streamingtall på musikktjenesten Spotify, og har flere titalls konserter og spillejobber bak seg. De har tidligere spilt med både Admiral P, Cir.Cuz, Broiler, Robin & Bugge, Paperboys, Madcon og mange flere - og er kjent for sine energiske opptredener på scenen.

De er for tiden aktuelle med singelen "Mitt Fjes" sammen med Chris Baco.

Marco Chili

Partymusikk

Marius Presthaug er en artist som er glad i musikk, fest og humor. Han har rappet i 8 år men gikk mer og mer over til allsang. Han digger catchy låter og tekster som er utenom det vanelige. Har jobbet sammen med Freddy Kalas, Morgan Sulele og G-senz. Han elsker sterk mat og sterke drinker, sier aldri nei til en fest! Han liker å se seg selv som en Don Juan og er ikke redd for å feile. Ellers så ser folk på han som en glad laks som gir alt av seg selv og musikken. Et internt motto som han har hvis ting går galt er "kjekk, det går bra"!

Chim

Chim - Artist

Mannen bak artistnavnet CHIM er 27 år gamle Joachim Thorkildsen. Joachim har rappet siden han var 15 år gammel, og entret den gang rapscenen med tung rap. Etter hvert ønsker imidlertid CHIM å utforske en mer mainstream side av rappen. Denne overgangen har bydd på nye utfordringer og større muligheter for den sultne artisten.

CHIM rapper nå på norsk og har allerede opparbeidet seg et solid nettverk av samarbeidspartnere og støttespillere. Han har nemlig laget låter med en rekker kjente artister og produsenter som Atle Pettersen, Thomas Pedersen (Cir.Cuz) og Martin Bjerke (7 days in Alaska).

CHIM begynner å bli en erfaren performer da han har spilt konserter med flere av landets største artister rundt om i hele Norge. Det kan f.eks nevnes at han har vært på Se og Hørs sommerturne, spilt live på God Morgen Norge, spilt på Kragerø Live Festivalen, Treungenfestivalen, og spredt god stemning på mange russearrangementer. Han har også spilt på Byfest i Kragerø, Gatefesten til Wrightegaarden og utesteder rundt om i hele landet.

Samir Kristensen

Volum Event og Booking artist Samir Kristensen

Samir Kristensen startet som Dj tidlig på 2000-tallet. Siden da har han spilt på nattklubber, festivaler, private arrangementer i både inn og utland. Blandt annet Østerrike, Spania og Italia.

Med 15 års erfaring bak spakene vet han å sette igang enhver fest. Med et bredt musikkspekter passer han til de fleste klubber.
Musikksjanger:
Top20, Mainstream, tech-house, reggeaton/mommbathon, hip-hop.

Listen er lang på hvor Samir Kristensen har spilt opp igjennom alle disse årene, men her er noen utvalgte:
Kongsberg skisenter
Club Skyline
Parkbiografen skien
Stopp1 Halv (Kragerø)
Nummer4 (Grimstad)
DIS nattklubb (Kristiansand)
Lanternen (Kragerø)
Kragerø Resort, beach club(Kragerø)
Press play festival (Kragerø)
Kragerø live festival.
Galeien diskotek, resident(Kragerø)
Tordenskiold(Langesund)
Wrigthegaarden, resident (Langesund)
Summerparty(Gjerstad)
Park bar og nattklubb(Porsgrunn)
Kaffe k (Porsgrunn)
Telemarkstreffet (Skien)
Glasshjørnet (Skien)
Klubbteateret(Drammen)
Offpiste (Hovden)
Castello Nightclub (Saalbach,Østerrike)
Taverne (Østerrike)
The Beach House(Palma, Mallorca)
Dirty dutch (El arenal, Mallorca)
Drop (La thuile, Italia)

Souljazz

Dj Souljazz aka Odd Arild Lilleaas bringer sexy og funky housemusikk til ditt arrangement. Han spiller musikk som passer bra for det voksne utested, 20 års sted, lounge el.

Det er derimot ingen grunn til å la danseskoene ligge hjemme. Dj Souljazz har mange år bak seg som Dj, og listen med stedene han har spilt på er lang.